Mikrokamera rejestrująca obraz w aucie?
sposób na zabezpieczenie wycieraczek AERO przed kradzieżą
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ruwadoZamieszczone przez cysterniarzObyś nie trafił na sk...ów co w ramach zemsty za nieudany łup powyginają Ci ramiona wycieraczek albo porysują auto
Zamieszczone przez Voit...Jestem pewny, że nastepnej nocy zginą całe ramiona, wraz ze świetnie zabezpieczonymi pióram
Zamieszczone przez aro_40Moim zdaniem, gdyby nie było amatorów na tanie wycieraczki kupione od gościa spotkanego na ulicy, to nie było by amatorów na wyciaraczki naszych autek. I to jest najlepszy sposób na złodzieji
oleć chociaż i tak można się w....wić. Gorzej jak spotka to Cię kilka razy.
Niestety póki będą chętni, co kupili samochód, a potem nie mają albo żal im 100 zł wydać jak coś trzeba kupić, to będą amatorzy cudzej własności.
Polska to nie tylko dziwny kraj, ale nawet "dziki kraj" i powinny być kary jak u dzikich
Komentarz
-
-
czay,
Niestety póki będą chętni, co kupili samochód, a potem nie mają albo żal im 100 zł wydać jak coś trzeba kupić, to będą amatorzy cudzej własności.
Polska to nie tylko dziwny kraj, ale nawet "dziki kraj" i powinny być kary jak u dzikich[/quote
niestety.taka prawda :cry:POZDRAWIAM ARTUR
moja octavka
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=48074
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramida5. można postawić kilka piw okolicznym pijaczkom i sprawa załatwiona
Zamieszczone przez arturozoryPolska to nie tylko dziwny kraj, ale nawet "dziki kraj"
Komentarz
-
-
kross12
arturozory, ale zrobiłeś druciarstwo
Nie wiem gdzie Ty mieszkasz ale w głowie się nie mieści żeby kraść pióra...Kto to później kupuje, przecież trudno ocenić stan piór.
Jeśli takie akcje zdarzają się częściej to zapodaj jakąś kamerę na auto, jak będziesz miał nagranie, wyłowisz szczurków na ulicy i sam się z nimi rozliczysz
Komentarz
-
Zamieszczone przez wowo111Witam!
Chybanikt jeszcze tego nie proponował:
Komentarz
-
Komentarz